8 Haziran 2016 Çarşamba

DÜŞÜK KALORİLİ, BOL LİFLİ, ŞEKERSİZ, DOYURUCU BİR TATLI TARİFİ


Yulaf Gevrekli Pekmezli Kurabiye 

Malzemeler
2 su bardağı Bjorg yulaf gevreği
1 adet olgun muz
1 çay kaşığı tarçın
2 yemek kaşığı Baktat organik keçi boynuzu pekmezi

Büyük boy olgunlaşmış muzu ezerek işe başlayın. Diğer tüm malzemeleri içerisine ekleyin ve karıştırın.

Kaşık yardımıyla yağlı kağıda dizin. 180 derecelik fırında, 15 dakika kadar pişirin. Fırından çıkarıp, biraz dinlenmeye bırakın. Afiyet olsun.

Sizin Sağlığınıza!

Diyetisyen: Asena Açıkyol

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder